Posters en kaarten

Betrokken, vrolijk en uitdagend. Dat is A Happy Face, een lijn van posters, kaarten en interieur accessoires. Als je glimlacht bij het zien van ons product, of als het tot denken aanzet, dan hebben wij ons doel bereikt.

Over mij
A Happy Face wordt gemaakt door Annemiek van der Weide. Van huis uit grafisch vormgever. Nu vooral fotograaf. En vormgever van A Happy Face!
Mensen stimuleren om dat wat jij jou maakt te laten zien, doen waar je blij van wordt. Follow your bliss. Mensen blij maken, dat is toch wel de grootste drijfveer van Annemiek. Een beetje vrolijkheid en gezelligheid de wereld in zenden. Narigheid is er al genoeg. Raise those vibes!!

Bewust
Onze kaarten en posters worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Hoezo druppel in de oceaan? Wij zijn ervan overtuigd dat een bewustere wereld juist moet beginnen bij kleine initiatieven en – als eerste – bij jezelf. Dan volgt de rest vanzelf. Of wij denken dat wij met onze gelimiteerde oplages iets kunnen bereiken? JA! Volmondig ja en jij kunt dat ook! De golfbeweging ontstaat met het bewegen van die eerste druppel.

Speels
Een optimistische, vrolijke, hier en daar beetje spirituele boodschap. Want een kaart of poster heeft een langere levensduur dan je denkt. En elke keer wanneer jij of je vriend, collega, oma of neefje ernaar kijkt gebeurt er iets. Een glimlach, een grijns of twinkel in de ogen. A Happy Face! Maar vooral: A Happy Feeling!

Uitdagend
Een bewustere wereld begint bij mij en bij jou. En wie ben jij? Hoe draag jij je steentje bij? Door ecologische kleding te kopen? Onbespoten groente te eten? Door verantwoord te ondernemen? Daag jezelf uit om erover na te denken. Er zijn zoveel wegen die naar Rome leiden en uiteindelijk maken we samen de wereld een beetje mooier.

Collectief
Wil je ook meewerken aan een mooiere wereld? Wil je ook mensen blij maken? Heb je producten of ideeën die aansluiten bij ons concept? Ben jij vormgever, conceptdenker, fotograaf, of maak je gewoon hele toffe dingen?! 

Dan wil ik heel graag met je kennismaken! Mail, bel, whatsapp of schrijf me dan.

Annemiek van der weide